SilverCell_logo.jpg
Organic100logo.jpg
GOTSlogo.jpg

SILVERCELL 5G SÄTEILYSUOJAVAATTEET 

 

Maailmanlaajuisesti sadat kunnat, kaupungit ja jotkin maat (mm. Sveitsi) ovat keskeyttäneet 5G:n käyttöönoton kunnes saadaan selvityksiä säteilyn terveysvaikutuksista: https://ehtrust.org/international-actions-to-halt-and-delay-5g/

Ekologiset Silvercell säteilysuojavaatteet on valmistettu käsityönä mm.100% kampapuuvillasta sekä sisävuori 100% hopeakankaasta, joka suojaa erittäin tehokkaasti korkeataajuista (HF) säteilyä vastaan (4G, 5G, Wifi, älypuhelin). Kaikki tuotteet ovat pestäviä, tuntuvat mukavalta iholla ja ovat helppoja käsitellä. Säteilysuojatakeissa, -hupparissa ja -collegehousuissa on taskut joissa voit kantaa puhelinta ilman että sen säteily pääsee kehoosi. Hopeakankaasta valmistettu sisäkerros suojaa kehon niin älypuhelimen, kuin tukiasemien säteilyltä. Sisäkerroksen kudottu hopeakangas on antibakteerinen ja hylkii likaa. Vaatteet viimeistellään huolellisella ammattitaidolla.

 

Säteilysuojaus: 99,99% / 50 dB / 0,1 - 30 GHz.

 

Toimitusaika n. 15 arkipäivää.

Lisätietoa hopean metalleista parhaasta johtavuudesta, sen säteilyltä suojaavaan ominaisuuteen liittyen (Faradayn häkki -ilmiö), sekä elektromagneettisesti johtavista tekstiileistä ja niiden käyttökohteista (engl).:


fi.wikipedia.org/wiki/Hopea


fi.wikipedia.org/wiki/Faradayn_häkki

en.wikipedia.org/wiki/Conductive_textile

Gigahertz_5g_suojamaali_CFA40.png

SUOJAMAALI CFA40 SUOJAA KOTISI TAI LIIKETILAN SÄTEILYLTÄ - MYÖS 5G

 

CFA40 on hiilikuituvahvisteinen, liuotin- ja metallivapaa korkealaatuinen maali joko sisätilaan tai ulkoseinään. Yksi käsittely maalipäällysteellä tarjoaa jo 99,98% suojaustehokkuuden matkapuhelintornien (4G, 5G), langattoman lähiverkon, radiomastojen, korkeajännitejohtojen jne. aiheuttamiin suurtaajuisen säteilyn haitallisiin vaikutuksiin (nk. ’high frequency-electrosmog’).

 

Ylivoimainen koostumus hiilikuiduilla

 

CFA40 merkittävä etu verrattuna muihin suojamaaleihin on että se sisältää lukemattomasti sähköä johtavia 3 mm hiilikuituja, joka on välttämätön tehokkaan maadoituksen kannalta. 

 

Kestävä suojaus – myös yli 10 GHz: n taajuuksilla

Suojausteho jopa 99,98% (38 dB) yksikerroksisille pinnoitteille ja 99,996% (44 dB) kaksikerroksisille pinnoitteille. Kokeet osoittavat jopa 18 GHz: n tehokkuuden myös uusille ja suuremmille taajuusalueille.

Helppo käsitellä

CFA40-suojamaalin etu verrattuna tapetteihin ja verkkoihin on sen helppo käsittely. Levitys tavallisella maalitelalla ilman lisäohjeita tai erikoisosaamista.

 

Päällystys tavallisilla seinämaaleilla

CFA40 on puhdas akryyli-synteettinen emulsiomaali, joka mahdollistaa tarttuvuuden useimpiin tavallisiin muovisidoksisiin emulsiomaalipintoihin.

 

Pitkäikäinen ja korroosionkestävä

Monet metallipohjaiset suojaavat tuotteet eivät ole kestäviä korroosiolle. Suojamaali CFA40 ei sisällä metallihiukkasia vaan karbonaattien seosta, joka tekee siitä kemiallisesti stabiilin, pitkäkestoisen ja pysyvästi ei-hapettavan jopa kosteassa ympäristössä.

 

Huolellisesti valitut ainesosat – huippulaatua

CFA40-suojaväreissä ei ole liuottimia, pehmittimiä tai muita haitallisia ainesosia. Kaikki ainesosat valitaan yksinomaan niiden laadun ja vaarattomuuden perusteella.

Valmistajan hinnat

 

Gigahertzin tuotteiden hinnat ovat samat kuin tehtaanmyynnissä.

Bright Bedroom
Happy Mother with her Child
robmetzinger.jpg
benoitlouppe.jpg
berndmarcelheim.jpg
masaosugiyama.jpg
rafaelkleimann.jpg

Rob Metzinger (Yhdysvallat / Kanada)

Elektroniikkateknologi, BBEC, EMRS, http://www.slt.co

« Asiakkaat eivät halua epämääräisiä tietoja. He haluavat tietää, minkälaisessa ​​sähkömagneettisessa säteilyssä he elävät tai työskentelevät. Yli vuosikymmenen ajan olen luottanut ammattitaitoon ja tekniseen huippuosaamiseen, joka on olennainen osa kaikkia Gigahertzin tuotteita. Jos etsit tarkkoja mittaustyökaluja ja luotettavaa palvelua, valitse Gigahertz.»

 

 

Benoit Louppe (Ranska/Belgia)

Liègen yliopiston tieteellinen asiantuntija ja ympäristöneuvoja

http://www.etudesetvie.be

« Tieteessä ja tutkimuksessa täytyy pystyä luottamaan mittauslaitteeseen 100%:sti. Tiedän, että voin luottaa Gigahertziin. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja tuotteet erittäin ammattitaitoisia. Tämä yhdistelmä tekee niistä ainutlaatuisia markkinoilla. »

 

Bernd Marcel Heim (Espanja)

Terveydenhuollon ammattihenkilö CEARBE-KINDLING ESPAÑA S.L.

Gigahertz-Solutions en España

http://www.electrocontaminacion.net

« Bioenergisen lääketieteen ammattilaisena olen vakuuttunut siitä, että sähkömagneettiset kentät ovat yksi erittäin tärkeistä ja hälyttävistä tekijöistä, jotka vaikuttavat terveyteen. Hyvää hoitoa varten on käytettävä luotettavia diagnostisia menetelmiä. Tutkittuani markkinoita laajasti, valitsin Gigahertz-laitteiston sähkömagneettisten kenttien mittaamiseen (ammattimainen tai kotikäyttö). »


Masao Sugiyama (Japani)

Rakennusbiologi, EMF-asiantuntija, Ympäristöasiantuntija

http://www.ecologa.co.jp