SilverCell_logo.jpg
Organic100logo.jpg
GOTSlogo.jpg

SILVERCELL 5G SÄTEILYSUOJAVAATTEET 

 

Maailmanlaajuisesti sadat kunnat, kaupungit ja jotkin maat (mm. Sveitsi) ovat keskeyttäneet 5G:n käyttöönoton kunnes saadaan selvityksiä säteilyn terveysvaikutuksista: https://ehtrust.org/international-actions-to-halt-and-delay-5g/

Ekologiset Silvercell säteilysuojavaatteet on valmistettu käsityönä mm.100% kampapuuvillasta sekä sisävuori 100% hopeakankaasta, joka suojaa erittäin tehokkaasti korkeataajuista (HF) säteilyä vastaan (4G, 5G, Wifi, älypuhelin). Kaikki tuotteet ovat pestäviä, tuntuvat mukavalta iholla ja ovat helppoja käsitellä. Säteilysuojatakeissa, -hupparissa ja -collegehousuissa on taskut joissa voit kantaa puhelinta ilman että sen säteily pääsee kehoosi. Hopeakankaasta valmistettu sisäkerros suojaa kehon niin älypuhelimen, kuin tukiasemien säteilyltä. Sisäkerroksen kudottu hopeakangas on antibakteerinen ja hylkii likaa. Vaatteet viimeistellään huolellisella ammattitaidolla.

 

Säteilysuojaus: 99,99% / 50 dB / 0,1 - 30 GHz.

 

Toimitusaika n. 15 arkipäivää.

Lisätietoa hopean metalleista parhaasta johtavuudesta, sen säteilyltä suojaavaan ominaisuuteen liittyen (Faradayn häkki -ilmiö), sekä elektromagneettisesti johtavista tekstiileistä ja niiden käyttökohteista (engl).:


fi.wikipedia.org/wiki/Hopea


fi.wikipedia.org/wiki/Faradayn_häkki

en.wikipedia.org/wiki/Conductive_textile